Sajtóközlemény: A felmérés szerint a vásárlók elégedettsége magas az OPENLANE-nál

Már 30, 2023

Az OPENLANE nemrégiben végzett vásárlói felmérésének eredményei megérkeztek, és a nemzetközi online autóárverési platform számára jól állnak a dolgok. Az ügyfelek szeretik a kínált szolgáltatásokat, és mivel 2023-ban az eladások várhatóan növekedni fognak, az előttünk álló év minden érintett – a vevők, az eladók és maga az OPENLANE – számára is sikeresnek ígérkezik.

2023. március 30. – Számos oka van annak, hogy a hivatásos autókereskedők az OPENLANE-t választják vásárlásra. Egy nemrégiben végzett vásárlói felmérés kiemelte azokat a területeket, amelyekkel a vásárlók a legelégedettebbek, és megerősítette, hogy az online autóárverési platform a nagyszerű ajánlatok mellett magas szintű vásárlói elégedettséget biztosít.

Melyek a legfontosabb dolgok, amelyekre a vásárlók vágynak? Könnyűség és egyszerűség. Az OPENLANE felhasználóbarát honlapja pedig igen vonzó vonzerő. A felmérésben részt vevők 80%-a a platform egyszerűsége és az egyszerű vásárlási folyamat miatt választja az OPENLANE-t. Több mint egyharmaduk úgy véli, hogy az OPENLANE által kínált autók pontosan megfelelnek az igényeiknek. Emellett a válaszadók egyharmada elsősorban az OPENLANE helyi szolgáltatásai miatt is visszatér, ami azt bizonyítja, hogy a nemzetközi kereskedelmet ugyanolyan egyszerűvé tenni a vásárló számára, mint a helyi értékesítést, nyerő stratégia.

„A felmérés megerősítette, hogy jól tettük, hogy ennyire a weboldalunkra és a vásárlói élményre összpontosítottunk; arra, hogy az online autóárverések számára egyszerű, felhasználóbarát platformot építsünk” – mondta Johan Meyssen, az OPENLANE Europe vezérigazgatója. „Ez az erőfeszítés továbbra is kifizetődő. A megkérdezett ügyfelek 84%-a az online aukciókat részesíti előnyben, ami sokat elárul a professzionális autókereskedelem jövőjéről – és a mi kedvező pozíciónkról ezen a téren.

A felmérésben részt vevők 71%-a nyilatkozott úgy, hogy 2023 folyamán országában a használt autók eladásának stabilizálódására vagy növekedésére számít, 67%-uk pedig saját cégük vásárlásaival kapcsolatban is növekedést jósol.

A platform egyszerűsége és a kiváló ügyfélszolgálat mellett a vásárlók hűségét az OPENLANE ellenőrzési lehetőségei, a tisztességes árak, az ésszerű szállítási díjak és illetékek, valamint a folyamat gyorsasága is elősegíti. Ehhez hozzájárul még az OPENLANE könnyen használható mobilalkalmazása, a hatalmas autóválaszték és a helyi nyelvi támogatás, amely a lehető legegyszerűbbé teszi a kommunikációt.

Összességében a vásárlók az OPENLANE-t professzionális és megbízható nemzetközi partnerként élik meg. Ezt a hírnevet az OPENLANE örömmel építi tovább. Az előttünk álló év várhatóan jövedelmező lesz a vállalat és a vásárlók számára egyaránt, egy igazi win-win forgatókönyv, amely tele van lehetőségekkel.

Az OPENLANE Europe-ról

A belgiumi székhelyű OPENLANE Europe NV a globális gépjármű-újraértékesítési és technológiai megoldásokat kínáló KAR Global (NYSE: KAR) üzleti egysége. A Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban működő értékesítési tevékenységével az OPENLANE Europe zökkenőmentesen összekapcsolja az OEM-eket, flottatulajdonosokat, nagykereskedőket és kereskedőket a vevőkkel Európa több mint 50 országában a megbízható online nagykereskedelmi járműaukciós piacterén keresztül, www.adesa.eu.

A KAR Globalról

A KAR Auction Services, Inc. d/b/a KAR Global (NYSE: KAR) innovatív, technológia-alapú újraértékesítési megoldásokat kínál az eladóknak és a vevőknek a globális használtautó-nagykereskedelemben. A KAR Global egyedülálló végponttól végpontig tartó platformja támogatja a teljes autó, a finanszírozás, a logisztika és más kiegészítő és kapcsolódó szolgáltatásokat. Integrált piactereink csökkentik a kockázatot, javítják az átláthatóságot és egyszerűsítik a tranzakciókat az ügyfelek számára világszerte. A KAR Global székhelye az Indiana állambeli Carmelben található, a vállalatnak az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában, Uruguayban és a Fülöp-szigeteken vannak alkalmazottai. További információkért és a KAR Global legfrissebb híreiért látogasson el a www.karglobal.com és kövessen minket a Twitteren @KARSpeaks.