NAROČNIK

Christophe je nadzornik voznega parka v podjetju BESIX, ki je vodilno podjetje v gradbenem in nepremičninskem sektorju. Podjetje ima v svojem voznem parku približno 150 gospodarskih vozil. Večinoma gre za znamke in modele, ki ohranjajo svojo vrednost, kot so Volkswagen Crafter, Transporter in Caddy. Pred nekaj leti je Christopheov nadrejeni prosil, naj se obrne na podjetje OPENLANE. Ko se je seznanil s postopkom in storitvijo, ga je takoj pritegnila.

IZZIV

“V podjetju, kot je naše, sta hitrost in učinkovitost ključnega pomena,” pravi Christophe. “OPENLANE se zna na to odlično odzvati, vključno z zbiranjem in plačevanjem. Nanje se zanašamo že nekaj let in vedno lahko računamo na hitro in preprosto prodajo ter najboljše cene.”

“ZAPOSLENI ZA SPLETNO PLATFORMO VEDO, KAJ DELAJO, IN POSKRBIJO ZA VSE.”

ZAKAJ OPENLANE

01. Ena posebna kontaktna oseba

Christophe pohvali svojega vodjo računa pri podjetju OPENLANE: “Peter je odprt in lahko dosegljiv. Je človeški obraz podjetja OPENLANE. Zaposleni za spletno platformo vedo, kaj delajo, in poskrbijo za vse.”

02. Prodajni postopek brez težav

Po besedah Christopha je ena od največjih prednosti podjetja OPENLANE njihova nemotena in hitra storitev: “V nekaj dneh po naši zahtevi nam pošljejo podrobno oceno vrednosti. Slab delovni dan pozneje se začne dražba. Hitreje kot to je praktično nemogoče.”

03. Mednarodna mreža

Zahvaljujoč mreži OPENLANE se kupci in prodajalci vozil zlahka najdejo: “Spletne dražbe so enostavne za uporabo, kar nam prihrani čas in pretirano birokracijo. Druga prednost je, da je zaradi mednarodne mreže kupcev enostavno najti kupca, ki je pripravljen plačati najboljšo možno ceno.”

REZULTAT

Christophe je s storitvami podjetja OPENLANE več kot zadovoljen. “Njihove največje prednosti? Poštene cene, nemotene storitve in zanesljive metode dela – v tem sektorju skoraj edinstveno. Njihovo jamstvo ‘brez prodaje, brez provizije’ je še en prijeten bonus, čeprav ga do zdaj nismo potrebovali. OPENLANE je bila pri vsaki nalogi zelo uspešna. Za nas so popolno kolo!” Vas zanima, kaj lahko OPENLANE pomeni za vaše podjetje? Obrnite se na enega od naših vodij prodaje in zaprosite za BREZPLAČNO svetovanje.

“OPENLANE ZA DRUŽBO BESIX VOZI POPOLN KROG.”