KLIENTAS

Christophe’as yra BESIX, pirmaujančios statybų ir nekilnojamojo turto sektoriaus įmonės, automobilių parko prižiūrėtojas. Įmonės automobilių parke yra apie 150 utilitarinių transporto priemonių. Dauguma jų yra savo vertę išlaikančių markių ir modelių, pavyzdžiui, „Volkswagen Crafter”, „Transporter” ir „Caddy”. Prieš kelerius metus Christophe’o vadovas paprašė jo susisiekti su OPENLANE. Sužinojęs apie procedūrą ir paslaugas, jis iš karto užsikabino.

IŠŠŪKIS

„Tokioje įmonėje kaip mūsų labai svarbu greitis ir efektyvumas, – sako Christophe’as. „OPENLANE puikiai žino, kaip į tai reaguoti, įskaitant surinkimą ir apmokėjimą. Jau kelerius metus jais pasikliaujame ir visada galime tikėtis greito, paprasto pardavimo ir geriausių kainų.”

„INTERNETINĖS PLATFORMOS DARBUOTOJAI ŽINO, KĄ DARO, IR VISKUO PASIRŪPINA”

KODĖL OPENLANE

01. Vienas specialus kontaktinis asmuo

Christophe’as negailėjo pagyrų savo OPENLANE klientų vadybininkui: „Peteris yra atviras ir lengvai pasiekiamas. Jis yra OPENLANE žmogiškasis veidas. Už internetinės platformos dirbantys darbuotojai žino, ką daro, ir viskuo rūpinasi.”

02. Nesudėtingas pardavimo procesas

Pasak Christophe’o, vienas didžiausių OPENLANE privalumų yra sklandus ir greitas aptarnavimas: „Per kelias dienas nuo mūsų užklausos jie atsiunčia mums išsamų vertinimą. Vos po vienos darbo dienos prasideda aukcionas. Greičiau tai padaryti praktiškai neįmanoma.”

03. Tarptautinis tinklas

OPENLANE dėka transporto priemonių pirkėjai ir pardavėjai gali lengvai rasti vieni kitus: „Internetiniais aukcionais lengva naudotis, todėl sutaupome laiko ir pernelyg daug biurokratijos. Dar vienas privalumas – tarptautinis pirkėjų tinklas leidžia lengvai rasti pirkėją, pasirengusį mokėti geriausią įmanomą kainą.”

REZULTATAS

Christophe’as daugiau nei patenkintas OPENLANE paslaugomis. „Didžiausios jų savybės? Sąžiningos kainos, sklandus aptarnavimas ir patikimi darbo metodai – beveik unikalūs šiame sektoriuje. Jų garantija „nepardavus – neimant mokesčio” yra dar vienas malonus priedas, nors iki šiol mums jos neprireikė. OPENLANE puikiai sekėsi atlikti kiekvieną užduotį. Jie mums puikiai tinka!” Ar jums įdomu, ką OPENLANE gali reikšti jūsų įmonei? Susisiekite su vienu iš mūsų pardavimų vadybininkų ir paprašykite NEMOKAMOS konsultacijos.

„OPENLANE VAŽIUOJA TOBULĄ RATĄ BESIX”