CLIENTUL

Compania auto Van der Wal en Zonen are nu mai puțin de 100 de ani de experiență în domeniul vânzărilor B2B. Deoarece exportul în Țările de Jos era încă la început, afacerea de familie a căutat un partener solid pentru a-și extinde rețeaua externă. Directorul general Chris l-a găsit la OPENLANE.

 

SFIDAREA

Expertiza internațională și exporturile OPENLANE reprezintă un mare avantaj pentru Van der Wal en Zonen. „În plus, cooperarea noastră este o situație avantajoasă pentru ambele părți. Noi nu trebuie să ne facem griji cu privire la extinderea unei piețe de vânzări internaționale, iar OPENLANE își mărește oferta cu camioane olandeze.”

„OPENLANE NE DĂ UN IMPULS EXPORTURILOR NOASTRE.”

DE CE OPENLANE

01. Eficiența pe primul loc

„Accesibilitatea și ușurința de utilizare sunt cele mai mari puncte forte ale platformei pentru noi”, explică Chris. „Datorită legăturii IT cu sistemul COTW, procedura este în mare parte automată. Rețeaua mare de cumpărători și administrarea fără probleme în ceea ce privește exporturile și vânzările sunt, de asemenea, puncte pozitive.”

02. Fără leac, fără plată

„De obicei, optăm pentru licitațiile „Buy Now”, unde perioada de valabilitate a ofertelor este mai puțin relevantă”, explică Chris. „În ceea ce privește intervalul de timp în care primim rezultatele licitațiilor, suntem super mulțumiți: abia după 15 minute de la încheierea licitației, ajung rezultatele. Principiul „no cure, no pay” ne oferă un plus de liniște sufletească.”

03. Cerere și ofertă

„Din cauza ofertei mari de pe OPENLANE, cumpărătorii au de unde alege”, spune Chris. „Acest lucru deprimă prețurile, așa că uneori trebuie să ne ajustăm prețul cerut dorit. Din fericire, OPENLANE potrivește excelent cererea și oferta, iar noi beneficiem de faptul că mașinile olandeze sunt solicitate.”

REZULTATUL

Van der Wal laudă cooperarea. „OPENLANE este o platformă de vânzări profesionistă, cu servicii de primă clasă și asistență locală. Rețeaua sa extinsă crește considerabil oportunitățile de vânzare. Prin urmare, considerăm cooperarea noastră ca fiind roz. Ceea ce ar completa tabloul ar fi ca OPENLANE să ne furnizeze informații despre evoluțiile internaționale și despre modul în care acestea se traduc în oportunități de vânzare.” Sunteți curioși să aflați ce poate însemna OPENLANE pentru compania dumneavoastră? Contactați unul dintre directorii noștri de vânzări și solicitați o consultație GRATUITĂ.

“REȚEAUA EXTINSĂ A OPENLANE SPOREȘTE FOARTE MULT OPORTUNITĂȚILE DE VÂNZARE.”