ПОТРЕБИТЕЛЯТ

Управляващият директор Боб работи с OPENLANE като търговец в продължение на пет години. През последните години той развива с пълна сила своя самостоятелен бизнес, а OPENLANE е негов верен съюзник. Той се фокусира върху? Немски автомобили, с предпочитание към BMW.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

„Преди да обединя усилията си с OPENLANE, редовно работех с други сайтове за търгове. Техният начин на работа и изплащане беше направо аматьорски. С OPENLANE е различно. Тук се чувствам в сигурни ръце“, звуча уверено.

“УСТАНОВЯВАМ, ЧЕ ОБИКНОВЕНО ПОЛУЧАВАМ ПО-ВИСОКА ЦЕНА ЧРЕЗ OPENLANE, ОТКОЛКОТО ПО ДРУГИ НАЧИНИ.“

ЗАЩО OPENLANE

01. Изцяло нов, европейски пазар

Благодарение на OPENLANE Боб получи достъп до напълно нов, европейски пазар. „OPENLANE беше вратата към Европа за мен. Без това сътрудничество щеше да е много по-трудно, а може би дори невъзможно, да продавам автомобили в голям мащаб в Европа“, казва Боб. „Сътрудничеството с OPENLANE е гаранция за качество за купувачите, а аз предлагам автомобилите си по-лесно. Печелят всички.“

02. Най-добри пазарни цени

Маржовете му на печалба също са много по-високи, откакто си сътрудничи с OPENLANE. „Заради кризата маржовете са несигурни и варират в огромни граници. Забелязвам обаче, че обикновено получавам по-висока цена чрез OPENLANE, отколкото по други начини. Освен това знам със сигурност, че ми се плаща бързо. При другите сайтове за търгове първо внасяте автомобила, след което лесно трябва да чакате десет дни за парите си. При OPENLANE всичко става много бързо.“

03. Ефективен начин на работа

„Сътрудничеството върви гладко, комуникацията е винаги ясна, а OPENLANE е коректен партньор“, казва Боб със задоволство. Част от оборота му все още идва от местни търговци, но по-голямата част от бизнеса му вече се осъществява чрез OPENLANE.

РЕЗУЛТАТЪТ

Боб вече е убеден в това. „Да продаваш автомобили? Постоянно избирам OPENLANE. Сигурен съм в доброто обслужване, получавам парите си веднага и никога нямам главоболия. Годишно продавам над сто автомобила чрез OPENLANE. Мисля, че откакто работя с тях, продавам с 50% повече“. Любопитно ли ви е какво може да означава OPENLANE за вашата компания? Свържете се с някой от нашите мениджъри по продажбите и и поискайте БЕЗПЛАТНА консултация.

СИГУРЕН СЪМ В ДОБРОТО ОБСЛУЖВАНЕ, ПОЛУЧАВАМ ПАРИТЕ СИ ВЕДНАГА И НИКОГА НЯМАМ ГЛАВОБОЛИЯ.“