Καλωσορίσατε στο OPENLANE!

Η αγορά και η πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι πανεύκολη ανοικτή!

Ανακοινώνουμε με χαρά ότι η πλατφόρμα της OPENLANE είναι πλέον ΑΝΟΙΚΤΗ!
Το νέο brand αντικατοπτρίζει το όραμά μας για τη δημιουργία της μεγαλύτερης ψηφιακής αγοράς στον κόσμο για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και τον σκοπό μας να κάνουμε πιο εύκολη τη χονδρική πώληση. Εξελίσσουμε αυτό το όραμα και τον σκοπό, συγκεντρώνοντας όλους τους αγοραστές, τους πωλητές και τα οχήματά μας στο openlane.eu στην Ευρώπη.

Το OPENLANE δεσμεύεται να κάνει μια θεμελιώδη αλλαγή! Δεσμευόμαστε να κάνουμε την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ευκολότερη. Και με τη λειτουργία του OPENLANE Europe, το εύκολο μόλις έγινε ευκολότερο.

Η OPENLANE Europe είναι θυγατρική της OPENLANE Inc., μιας εταιρείας εισηγμένης στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE: KAR), που παρέχει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο καινοτόμο τεχνολογία – καθοδηγούμενες λύσεις επαναληπτικού μάρκετινγκ και συναφείς υπηρεσίες.

Ακολουθούν πέντε τρόποι με τους οποίους το marketplace openlane.eu το marketplace μόλις έγινε πιο εύκολο για εσάς ως πωλητή:

01.

Περισσότεροι τρόποι για να πουλήσετε απευθείας στους αγοραστές σας

Με το OPENLANE, έχετε ατελείωτες δυνατότητες να πουλήσετε τα αυτοκίνητά σας με ευκολία.
Ως η πρώτη σπονδυλωτή πλατφόρμα αντιπροσώπων στην ΕΕ, το “OPENLANE Sell” σας παρέχει μια σειρά από ευέλικτες ενότητες, που έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν την επανάσταση στην εμπειρία πώλησης αυτοκινήτων.

Η φιλική προς τον χρήστη πύλη αυτοεξυπηρέτησής μας σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε συναλλαγές αυτοκινήτων, να δημιουργείτε συναρπαστικές περιγραφές οχημάτων, να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις προσφορές και να προβάλλετε τα αυτοκίνητά σας στη δική σας ιδιωτική κοινότητα ή στο ανοιχτό δημοπρασία – η επιλογή είναι δική σας.

Επιπλέον, με το “OPENLANE Sell”, έχετε πλέον την αποκλειστική ευκαιρία να συνδεθείτε, να πουλήσετε και να ολοκληρώσετε συναλλαγές απευθείας με τους αγοραστές σας, καθιστώντας τη διαδικασία πώλησης απρόσκοπτη και αποτελεσματική. Πείτε αντίο στα περιττά βήματα και γνωρίστε μια πιο απλοποιημένη προσέγγιση στην πώληση.

Χρησιμοποιώντας το “OPENLANE Sell” όχι μόνο έχετε πρόσβαση σε ολοκληρωμένες εκθέσεις πωλήσεων, που προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για την απόδοσή σας, αλλά βελτιώνει επίσης την κατανόησή σας για τις βέλτιστες στρατηγικές αγοράς και πώλησης στην ΕΕ.

Με αυτά τα ισχυρά εργαλεία στη διάθεσή σας, το OPENLANE γίνεται ένας ανεκτίμητος σύμμαχος για κάθε πωλητή που θέλει να βελτιώσει τα αποτελέσματα των πωλήσεών του και να λάβει τεκμηριωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Openlane Sell

02.

Περισσότεροι τρόποι για να πουλάτε όλο το εικοσιτετράωρο

Επιπλέον, σύντομα θα έχετε πρόσβαση σε δημοπρασίες μετοχών 24/7. Θα έχετε 24ωρη πρόσβαση σε δημοπρασίες μετοχών, κάτι που σας παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία στην πώληση.

Openlane 24/7

03.

Ευέλικτες μέθοδοι οργάνωσης εισαγωγής αυτοκινήτου

Κατανοούμε τη σημασία της ευελιξίας, γι’ αυτό και προσφέρουμε διάφορους τρόπους οργάνωσης της εισαγωγής αυτοκινήτων. Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή επιθεώρησης, το API, το Excel ή άλλες μεθόδους που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Openlane app icon

04.

Εντατική προώθηση αυτοκινήτων σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό αγοραστών

Έχουμε εντείνει τις προσπάθειές μας να προωθήσουμε τα αυτοκίνητά σας και να διασφαλίσουμε για εσάς τις καλύτερες δυνατές τιμές. Τόσο μέσω ειδοποιήσεων, αναδυόμενων παραθύρων και προτάσεων εντός πλατφόρμας, όσο και μέσω στρατηγικών πωλήσεων στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης, προσπαθούμε να μεγιστοποιούμε την προβολή και την απήχηση των καταχωρίσεών σας.

OPENLANE seller score icon

05.

Αυξημένη διαφάνεια και παροχή συμβουλών πωλήσεων από ειδικούς

Στο OPENLANE, δίνουμε προτεραιότητα στη διαφάνεια, διασφαλίζοντας ότι έχετε πλήρη σαφήνεια σχετικά με τις χρεώσεις μας. Όταν πουλάτε ένα όχημα, μεταφέρουμε την υψηλότερη προσφορά απευθείας σε εσάς. Κατόπιν, ορίζουμε μια προκαθορισμένη χρέωση πώλησης είτε μηνιαία είτε ανά δεκαπενθήμερο. Χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς εκπλήξεις – απλή και ειλικρινής τιμολόγηση.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας παρέχουμε εξαιρετικές συμβουλές πωλήσεων. Με τη μοναδική μας βαθμολογία ευπώλητων, η εμπειρία της δημοπρασίας περνά σε άλλο επίπεδο. Αυτή η βαθμολογία θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων πώλησης των οχημάτων σας. Και με την απλοποιημένη και προληπτική προσέγγισή μας στην παροχή συμβουλών πωλήσεων, είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

OPENLANE bid agent icon

Ωστόσο, παρέχουμε ακόμα περισσότερα! Γνωρίζατε ότι κάνουμε επίσης εύκολη την αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για εσάς;

Πώς το κάνουμε αυτό; Επεκτείνοντας τις επιλογές αγορών οχημάτων χάρη σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη βάση αντιπροσώπων που ανακαλύπτει τη δύναμη του OPENLANE Sell.
Σας παρέχουμε περισσότερες ευκαιρίες αγοράς πιο καινούριων οχημάτων με λιγότερα χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πλέον εφικτή η αγορά αυτών των οχημάτων και από το openlane.eu.

Με λίγα λόγια, με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε το OPENLANE ως το νέο brand και πρόσωπο της εταιρείας μας στην Ευρώπη, ενσωματώνοντας τη δέσμευσή μας να κάνουμε την αγορά και την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ακόμα πιο εύκολη για εσάς.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας καθώς ξεκινάμε αυτό το συναρπαστικό νέο ταξίδι μαζί. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε στην πλατφόρμα του openlane.eu.
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη νέα μας επωνυμία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον αξιόπιστο διαχειριστή του λογαριασμού σας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@openlane.eu.