Pasveikinkite su OPENLANE!

Lengvas automobilių pirkimas!

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad OPENLANE dabar yra OPENLANE!
Naujasis prekės ženklas atitinka mūsų viziją sukurti didžiausias pasaulyje skaitmenines naudotų transporto priemonių rinkas ir mūsų tikslą palengvinti didmeninę automobilių prekybą, kad taptumėte sėkmingesni. Siekiame šios vizijos ir tikslo suburdami visus savo Europos pirkėjus, pardavėjus ir transporto priemones openlane.eu 

OPENLANE reiškia esminius pokyčius! Labiau nei bet kada esame įsipareigoję, kad automobilių pirkimas jums taptų paprastas. Ir pristačius OPENLANE Europe, paprasta tapo tiesiog dar paprasčiau.

OPENLANE Europe“ yra JAV įsikūrusios, biržoje kotiruojamos bendrovės (NYSE, KAR) „OPENLANE Inc.“ dukterinė įmonė, viso pasaulio klientams teikianti naujoviškus, technologijomis pagrįstus perpardavimo sprendimus ir susijusias paslaugas.

Čia pateikiami šeši būdai, kuriais openlane.eu prekyvietė ką tik jums, kaip pirkėjui, tapo paprastesnė:

01.

Dar daugiau tarptautinio pirkimo galimybių

Openlane.eu išlieka tarpvalstybinio pardavimo priešakyje, siūlydama jums neprilygstamas tarpvalstybines paslaugas ir pristatymo realiuoju laiku galimybes už skaidrius mokesčius, sujungdama didelį (17!) ir vis didėjantį logistinių paėmimo vietų skaičių Europos žemyne.

Openlane map

02.

Daugiau pirkimo galimybių šalyje

Openlane.eu siūlo didesnį vietinių transporto priemonių pasirinkimą, nes sparčiai auganti pardavėjų bazė atranda „OPENLANE Sell“ galią. Su „OPENLANE Sell“ tiek vietiniai, tiek tarptautiniai pardavėjai galės parduoti tiesiogiai tokiems pirkėjams, kaip jūs arba paprašyti mūsų viskuo pasirūpinti.
Ir kai tik prireiks vietinio inventoriaus, netrukus pasirodysianti „OPENLANE“ paieškos pagal vietos spindulį funkcija padės rasti šias transporto priemones tiesiog jūsų kieme!

Openlane Sell

03.

Daugiau galimybių rasti ir laimėti tinkamas transporto priemones

Svetainėje openlane.eu, turėsite daugiau galimybių laimėti transporto priemones. Kaip? Visą parą (24/7) vykdysime daugiau turimų automobilių pardavimų fiksuotomis „pirkimo dabar“ kainomis ir kur kas daugiau išskirtinių prekiautojų aukcionų.

Be to, galėsite gauti privilegijuotą prieigą prie pardavėjų bendruomenių!

Galiausiai, išleidome visiškai naują savo pradinės „OPENLANE“ programėlės versiją. Programėlė sukurta taip, kad būtų stabilesnė ir greitesnė, užtikrinant sklandų kainų siūlymo funkcijos veikimą visuose įrenginiuose. Būsimuose programėlės atnaujinimuose pristatysime funkcijas, leidžiančias efektyviai tvarkyti pirkinius ir parinktis bet kada ir bet kur, ir derybų funkciją, leidžiančią derėtis dėl kainų tiesiogiai su pardavėju.

Visi šie patobulinimai reiškia, kad turite didesnę galimybę užsitikrinti tobulą transporto priemonę!

Openlane App

04.

Skaidriau ir saugiau

Išklausėme jūsų ir suprantame, kad skaidrumas yra esminis dalykas kuriant pasitikėjimą.

Openlane.eu užtikrina didesnį skaidrumą, nes aiški kainodara, jūsų transporto priemonių stebėjimo ir sekimo realiuoju laiku parinktis, supaprastintas užsakymų ir dokumentų valdymas ir paprastesni paraiškų teikimo procesai „Mano paskyra“. Norime, kad pirkimo kelionėje jaustumėte pasitikėjimą ir būtumėte informuoti.

Openlane lock

05.

Patogiau naudoti

Nuolat stengiamės, kad mūsų prekyvietė būtų patogesnė naudotojui.
Openlane.eu pateikia daugybę populiarių esamų funkcijų, tokių kaip išplėstinė transporto priemonių paieška ir filtrai, kainų siūlymo patarėjas, vietinė programėlė, vartotojų rinkos kaina, įspėjimo parinktys bei rekomendacijos, pardavėjo įvertinimas, „Optimo“ ir dalinio mokėjimo paslauga, pristatymo realiuoju laiku parinktys… Tarp naujų laukiamų funkcijų ir paieškos pagal vietos spindulį funkcija. Tai leis rasti transporto priemones, esančias konkrečiu atstumu, todėl paieška taps efektyvesnė ir patogesnė.

Openlane auction

06.

Daugiau asmeninių patarimų ir pagalbos

Per visą pirkimo procesą didelį dėmesį skiriame asmeniniams patarimams. Mūsų patobulinti „Mano paskyra“ puslapiai leis greičiau atlikti operacijas. Be to, platūs savarankiškos pagalbos DUK, mokomieji filmai ir platformos pranešimai suteiks jums reikalingų išteklių, kad galėtumėte lengvai naršyti platformoje.
Taip pat suprantame, kaip svarbu suteikti jums puikų klientų aptarnavimą. Svetainėje: openlane.eu ne tik toliau siūlome pagalbą įvairiomis kalbomis el. paštu ir telefonu, bet ir pristatome visiškai naują pokalbių funkciją, kuri netrukus bus pasiekiama visomis kalbomis, kad jūsų užklausos būtų patenkintos greitai!

Openlane chat

Džiaugiamės galėdami pristatyti OPENLANE – naują mūsų įmonės pavadinimą ir veidą Europoje, įkūnijantį mūsų įsipareigojimą palengvinti jums naudotų automobilių pirkimą.

Dėkojame už nuolatinį pasitikėjimą ir paramą mums kartu leidžiantis į šią nuostabią naują kelionę. Praneškite mums, kuo galime padėti jums kilus klausimams dėl mūsų naujo prekės ženklo. Nedvejodami susisiekite el. paštu arba mūsų laikinąja karštąja linija anglų kalba, skambindami numeriu +32 16388011. Taip pat galite pradėti tiesioginį pokalbį mūsų svetainėje, kai patvirtinsite žiniatinklio slapukus ir prisijungsite.