Kodėl nebūtina būti ekspertu, kad sėkmingai parduotumėte savo automobilių parko transporto priemones internetu

Automobilių parkų savininkams ar vadovams sėkmingas nusidėvėjusio automobilių parko pardavimas gali atrodyti sudėtinga užduotis. Ypač kai nepakanka žinių apie tarptautines automobilių rinkas ir kainų dinamiką. Juk nelengva perprasti vietos taisykles ir gerai pajusti situaciją rinkoje.

Kainodara, galimos subsidijos, PVM taisyklės, žinojimas, kokie modeliai ir jėgos agregatai turi ar neturi vietos gyventojų simpatijų, ir transporto organizavimas parduodant gali tapti tikru iššūkiu. Laimei, „OPENLANE Europe” jums padės ekspertai.

Ir ne tik internetinėje aukciono platformoje. OPENLANE siūlo paslaugą, kai jums padeda ilgametę patirtį turinti įmonė. Gausite kontaktinį asmenį, kuris padės jums atsakyti į visus klausimus, susijusius su pakartotine prekyba, ir suteiks reikiamų įžvalgų apie dabartinę padėtį rinkoje.

Reakcijos jau dabar yra pagiriamosios: „Su OPENLANE žinau, kad mano automobilis bus parduotas per 4 dienas. Jie visiškai, nepriklausomai ir itin skaidriai veda visas derybas. Viskas vyksta labai greitai ir funkcionaliai”, – sako ponas Alberti iš „Car Server”.

Bendrovėje „Arval” taip pat labai vertina OPENLANE profesionalumą. „Susitarimų nuosekliai laikomasi ir retai sulaukiame netikėtumų. Jei kas nors vyksta ne visai taip, kaip planuota, OPENLANE visada pasiruošusi pasiūlyti konstruktyvų sprendimą. Dėl to OPENLANE mums yra ypač vertingas partneris”.

 

Atvejo analizė: „Volkswagen Touareg

OPENLANE patarimai visada paremti duomenimis. O aukcionų platforma jų turi su kaupu, nes joje nuolat prekiaujama automobiliais: tarp Europos valstybių ar tik šalies viduje, visų įmanomų markių, kėbulo tipų ar variklių automobiliais. Pateikiame pavyzdį remdamiesi Belgijos rinka.

Kaip matote iš toliau pateiktos diagramos, Belgijos rinka yra gana įvairi. Naudoto „Volkswagen” kaina yra gana vidutinė, ji yra šiek tiek mažesnė už Italijos (+2,6 %) ir šiek tiek didesnė už Čekijos (-0,43 %) kainą. Pridėtinę vertę daugiausia sukuria eksportas į Austriją (+9,6 %), Nyderlandus (+10,9 %) ir ypač į Portugaliją (+13,2 %).

 

Remdamiesi tokia diagrama, kaip automobilių parko savininkas ar valdytojas iš karto žinote, kuriose rinkose jūsų automobiliai bus vertinami. Tačiau ne mažiau svarbu žinoti, kaip greitai tas automobilis bus parduotas. Juk trumpas realizavimo laikas yra toks pat svarbus kaip ir gera kaina.

OPENLANE pateikia rekomendacijas, kur jūsų automobiliai bus parduodami geriausiai ir greičiausiai. Tai gali labai priklausyti nuo modelio. Grįžti prie Volkswagen Touareg. Belgijos pardavėjams iš karto išsiskiria dvi rinkos: didžiausios kainos yra Vengrijoje ir Portugalijoje. Šis pavyzdys rodo, kad geriausias kainas gausite sutelkę dėmesį į eksportą. Ar taip pat norėtumėte, kad jus konsultuotų OPENLANE ekspertai? Tuomet prašykite nemokamos konsultacijos čia!

Gaukite nemokamą konsultaciją dabar