Hitra in enostavna prodaja nekdanjih avtomobilov v najemu

Upravljanje voznega parka vozil za najem pomeni, da imate hkrati veliko dela. Pogosto se zdi, da je časa premalo, da bi vse opravili. Saj veste, kako je: floto morate hitro obrniti – ali jo celo zmanjšati – vendar kako prodati avtomobile za najem, ne da bi pri tem ogrozili ceno?

Potrebujete zanesljivega partnerja in prišli ste na pravo mesto. V podjetju OPENLANE opravimo vse težko delo namesto vas. Vi nam poveste, kaj želite, in mi to uresničimo, od začetnega pregleda do končnega prenosa.

Naša mreža kupcev je mednarodna in ima več kot 100.000 članov po vsej Evropi. To pomeni, da imate dostop do najboljših cen. Vse to brez glavobolov – mi poskrbimo za čezmejno dokumentacijo. Z nami je mednarodna prodaja tako preprosta kot prodaja lokalnim kupcem.

OPENLANE Sell your cars

Kako vam bo OPENLANE pomagala?

Imamo letne izkušnje s pomočjo malim in velikim podjetjem za najem vozil pri iskanju najboljših ponudb za njihova vozila. Poiščemo vam najvišje tržne cene in to hitro.

Za različne vrste vozil so na voljo različni prodajni kanali. Ne glede na to, ali prodajate osebne avtomobile, lahka gospodarska vozila (LCV), luksuzne avtomobile, dostavna vozila ali celo poškodovana vozila, najdemo vam prave kupce.

Prodaja pri nas je brez tveganja. Zagotovljene so vam ugodne cene brez težav. Od začetka do konca vse poteka prek nas. S kupcem nikoli ne govorite. Prav tako jamčimo za vsa plačila, s čimer zagotavljamo, da boste svoj denar prejeli v nekaj dneh po prodaji.

Kako vam bo OPENLANE pomagala?

  • Mednarodna mreža kupcev
    Dostopate do kupcev po vsej Evropi. Tako imate najboljše možnosti, da za svoja vozila dobite pravo vrednost. Mi pa poskrbimo za vso izvozno logistiko.
  • Vaš osebni stik
    Govorite samo z eno osebo. Spoznajo vas in prilagodijo naše storitve vašim potrebam.
  • Hiter promet
    Hitro se premikamo. To pomeni, da so vaši najeti avtomobili prodani in odpeljani z zemljišča v trenutku.
  • Zagotovljeno plačilo
    Prodaja pri nas je brez tveganja. Plačilo vedno prejmete v 2 delovnih dneh po prodaji – brez izjem in brez skrbi.
  • Brez obveznosti!
    Ne vidite ponudbe, ki vam je všeč? Nobene ponudbe vam ni treba sprejeti.

Prednosti programa OPENLANE

Prodaja z nami je preprosta.
Pri vsaki prodaji izvajamo enake korake, kar vam zagotavlja dosledne rezultate vrhunske kakovosti.

V partnerskem odnosu z vami je vaš lastni vodja prodaje. Skupaj z njim predstavite svoja pričakovanja za vsako prodajo in izberete, kako želite nadaljevati z naslednjimi koraki.

01.

Pregled
Vašega vozila bo pregledal eden od naših (zunanjih) usposobljenih strokovnjakov*. Pregledali bodo vsak centimeter vozila, ga fotografirali in naredili zapiske. Pripravili bodo tudi podroben opis vozila in poročilo o poškodbah. Če želite, lahko to pripravite sami.

* Ta storitev je na voljo le v nekaterih državah.

02.

Dražba
Vaše vozilo je objavljeno na lastni strani na adesa.eu, skupaj s podrobnim opisom, slikami in poročilom o škodi. Postopek licitiranja v celoti vodimo. Ko so ponudbe zagotovljene, vam jih pošljemo v potrditev.

03.

Prodaja in plačila
En dan imate na voljo, da se odločite, ali želite sprejeti ponudbo. Ko se odločite za sprejem ponudbe, je prodaja dokončna, mi pa za vas uredimo hitro plačilo.

04.

Transport
Avtomobil prevzamemo mi in ga prepeljemo do kupca. Vi se lahko ukvarjate z drugimi stvarmi.

Kakšen je postopek?

Ponujamo vam stopnjo varnosti, ki je ne morete dobiti nikjer drugje. Nočemo, da bi vas karkoli skrbelo. Zato nosimo vsa tveganja.

  • Ni prodaje? Brez pristojbin
    Dodajanje vozil na seznam OPENLANE je brezplačna storitev. Prepričani smo, da boste našli ponudbo, s katero boste zadovoljni. Če pa ne? Ne bomo vam ničesar zaračunali.
  • Brez nočnih mor o logistiki
    Pri mednarodni prodaji se pogosto pojavijo nepričakovani zapleti. Z družbo OPENLANE vam ni treba skrbeti za nobenega od njih. Mi poskrbimo za dokumentacijo in izvozno logistiko.
  • Brez pomislekov glede odpovedi
    Za vsako plačilo jamčimo. Ni vam treba skrbeti za manjkajoča plačila ali naporno spremljanje, za vse je poskrbljeno.

Ponovno trženje vozil za najem brez tveganja

Sodelovanje z nami je najlažji način na svetu za prodajo avtomobilov za najem, ki jih ne potrebujete več. Na vsakem koraku se lahko zanesete na naše prvovrstne storitve.

  • Prilagojena storitev
    Osebna kontaktna oseba vam stoji ob strani od samega začetka. Vse uredijo popolnoma pregledno. Vedno veste, kaj se dogaja in kaj lahko pričakujete.
  • Hitra prodaja po dobrih cenah
    Naša storitev ni le hitra in preprosta, ampak vam bo zagotovila tudi najboljše cene v Evropi. Dobili boste dobro ponudbo, ne da bi se morali prebijati skozi množico nizkih ponudb.
  • Mednarodne prodajne priložnosti
    Z družbo OPENLANE je mednarodna prodaja preprosta. Odpravimo vse težave pri prečkanju meja. Z dostopom do kupcev na trgih po vsej Evropi vam omogočamo večjo možnost, da najdete popoln posel.
Začnite s prodajo danes